Kosten en vergoeding

Ga van tevoren na wat u vergoed kunt krijgen.

De praktijk heeft geen contracten met verzekeraars omdat zij onafhankelijk wil zijn. Dat betekent dat u de rekening van uw behandeling toegestuurd krijgt. U kunt voor die rekening bij uw zorgverzekeraar een vergoeding krijgen van 100% (bij een restitutiepolis) of plm. 75% (bij een naturapolis).

Ik raad u aan om in elk geval van te voren bij uw verzekeraar na te gaan hoeveel u vergoed krijgt. Hier ziet u alvast het overzicht zoals opgesteld door de ‘contractvrije psycholoog’. De tarieven voor de behandeling zijn vastgesteld door de NZA, de Nederlandse ZorgAutoriteit (www.nza.nl). Bekijk ook de tarieven van NZA.

Het tarief voor onverzekerde zorg (dat is zorg die niet in de basisverzekering valt), het zgn. OZP-tarief is 125 euro per sessie. Wilt u uw behandeling, om wat voor reden ook, zelf betalen dan reken ik daar eveneens 125 euro per sessie voor.

Als ik een afspraak met u maak, reserveer ik tijd voor u. Verschijnt u niet op een afspraak of zegt u uw afspraak minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd af, dan breng ik € 60,00 in rekening. Bij overmacht geldt deze regeling niet.

Wilt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden door het formulier op onze aanmeldpagina in te vullen, of via de secretaresse Mw. Barelds.
+
Wij werken samen met: